avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1076 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale profesor nu mai merge-->florarie
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

profesor nu mai merge-->florarie

Daca invatamantul are probleme si noi nu mai putem,atunci trebuie sa ne alegem alt drum .Ce trebuie pentru a deschide o florarie?
Cel mai recent răspuns: Smart Contab Expert S.R.L. , Contabil 19:20, 28 Martie 2009
Va puteti infiinta un srl sau va inregistrati ca persoana fizica autorizata.Inchiriati un spatiu comercial sau daca aveti dja unul, il amenajati.
Ce trebuie?Spatiu am,dar care este drumul pe care trebuie sa-l urmez?
Pai trebuie sa va hotarati ce vreti pfa sau srl, in functie de optiunea asta vedeti ce drum aveti de parcurs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare firma AngelaTasnadi AngelaTasnadi Buna seara Asi dori sa deschid un magazin mixt si o florarie, rulajul nu o sa fie mare ca sunt intr-un oras mic. O sa am nevoie de angajati(2). Intrbarea mea ... (vezi toată discuția)
Dilema... infiintare pfa, ii sau srl? RoxiNet RoxiNet Buna ziua, Doresc sa infiintez un PFA sau SRL care sa produca si sa comercializeze lumanari decorative. Nu stiu exact ce sa aleg intre aceste forme de ... (vezi toată discuția)
Deschidere magazin. Matiescu Ionut Matiescu Ionut Buna ziua. Doresc sa deschid un magazin mixt in mediul rural, am achizitionat de curand un teren intravilan pe care intentionez sa ridic o constructie din ... (vezi toată discuția)