avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1621 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale infiintare firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

infiintare firma

Buna seara
Asi dori sa deschid un magazin mixt si o florarie, rulajul nu o sa fie mare ca sunt intr-un oras mic. O sa am nevoie de angajati(2). Intrbarea mea este ce fel de firma trebuie sa deschis sau care e in avantaj daca nu o sa am venituri foare mari?
O seara buna
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 03:39, 29 Mai 2012
Cheltuielile in cazul in care veti avea salariati sunt aceleasi. Parerea mea este sa infiintati un SRL. Daca aveti calificare in domeniul pe care vreti sa il autorizati, puteti deschide PFA.
Am terminat Finate Banci.
Am inteles ca la PFA nu poti angaja, asa ca ramane SRL, de florarie vreau sa ma ocup eu dar la magazin o sa am angajat.
Multumesc pt raspuns
Pe PFA puteti angaja terte persoane, conform OUG 46/2011.
Va invit sa urmariti aceasta emisiune realizata de AvocatNet despre activitatea PFA.
www.avocatnet.ro/content/art...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare magazin stirnes stirnes Buna seara.Vreau sa deschid un magazin de haine si am cateva nelamuriri.Daca lucrez in prezent in alta parte pot sa deschid ca PFA sau I.I. la care sa fiu si ... (vezi toată discuția)
Intreprindere familiala (i.f.) MihaiDG MihaiDG Pentru a deschide un magazin cu produse alimentare si nealimentare, este suficient I.F. ? Este mai rentabil decat un S.R.L. ? Pot avea angajati la I.F. ? (vezi toată discuția)
Infiintare pfa / ii / if sau srl (platitor de tva) alexpopescu70 alexpopescu70 Buna ziua, Vreau sa infiintez un PFA / II / IF sau SRL ce va desfasura activitatea de comert mobilier copii catre persoane juridice (platitoare de ... (vezi toată discuția)