avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... cand se va termina cu administratorii?!
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

cand se va termina cu administratorii?!

Cand se va termina cu administratorii?!
Deja sunt petitii semnate de cetateni pentru a detrona administratorii de pe tarlaua ABUZURILOR pe care le fac!
Cel mai recent răspuns: ValGabriel , utilizator 12:20, 29 Octombrie 2013
CYBORG a scris:
Cand se va termina cu administratorii?!

In asociatia dumneavoastra puteti "termina" cu administratorul oricand doriti. Presedintele si membrii comitetului executiv alesi de dumneavoastra pot prelua oricand atributiunile administratorului.
In alte asociatii hotarasc membrii acelor asociatii daca au ori nu au nevoie de administrator.

Adriantot a scris:

In alte asociatii hotarasc membrii acelor asociatii daca au ori nu au nevoie de administrator.

Si cu ocazia rularii mai multor administartori,au ocazia sa si constate care dintre acestia au prestat o activitate in limite legale
Din exterior proprietarii cred ca administratorul "taie si spanzura",fara sa cunoasca limitele de competenta ale acestuia in cadrul asociatiei de proprietari
De multe ori se pune in carca administratorului hotararile si sumele de plata precizate in lista de intretinere,fara a se cunoaste ca administratorul de imobil,are strict limita de executie hotarari/masuri dispuse de adunarea generala,presedinte si comitet executiv
Nu numai printre administratorii de imobile s-au strecurat persoane de o moralitate indoielnica, ci si in alte categorii profesionale. Nu trebuie sa treaca ani pentru ca o asociatie sa isi dea seama ca a angajat pe cine nu trebuie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata cote intretinere bloc niculae09 niculae09 Buna ziua. In luna aprilie am dobândit un apartament nou pe care l am cumparat direct de la dezvoltator. Vanzarea s-a efectuat intre mine ca si cumparator si ... (vezi toată discuția)
Administratie Raileanu Eugenia Maria Raileanu Eugenia Maria Eu ca Presedinte de bloc cu 66 apartamente intreb, Pot sa administrez blocul cu ce ar trebui facut, Mentionez ca nu intocmesc listele de intretinere le ... (vezi toată discuția)
Asociație locatari - solicitare situație cheltuieli Aylyn32 Aylyn32 Am făcut o cerere la doamna administrator pentru situația cheltuielilor defalcate la întreținere și drept răspuns după 30 zile doamna administrator nu ... (vezi toată discuția)