Buna ziua. In luna aprilie am dobândit un apartament nou pe care l am cumparat direct de la dezvoltator. Vanzarea s-a efectuat intre mine ca si cumparator si vanzatorul care era proprietar, adica dezvoltatorul. Problema este ca administratorul blocului mi-a calculat cote de intretinere si sustine ca trebuie sa platesc eu, pentru lunile februarie si martie, chiar nu eram proprietar la acea data, eu devenind ulterior proprietar. Ce articol din lege sa invoc in fata administratorului in aceasta situatie? Multumesc.
ynocentta
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Dv datorati obligatii catre asociatia de proprietari din momentul achizitionarii bunului imobil
Reprezentantul legal al asociatiei de proprietari este presedintele de asociatie
Administratorul de imobil este angajatul asociatiei de proprietari cu limita de competenta de executie dispozitii in vigoare,hotarari ale adunarii generale,decizii ale comitetului executiv si ale presedintelui de asociatie de proprietari
Administartorul de imobil nu are autoritatea si competenta sa impuna de la sine putere plata de sume nejustificate si nedatorate catre asociatia de proprietari
Izolatie pod bloc
aionita1
Buna seara! Intr-un bloc construit in 2009, la ultimul etaj sunt 7 apartamente deasupra cărora este placa de beton si un pod care nu are niciun fel de ... (vezi toată discuția)