avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1750 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Asociație locatari - solicitare situație cheltuieli
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Asociație locatari - solicitare situație cheltuieli

Am făcut o cerere la doamna administrator pentru situația cheltuielilor defalcate la întreținere și drept răspuns după 30 zile doamna administrator nu poate sămi de-a cele cerute pe motiv că nu vrea și nu are ea xerox să-mi facă copii!! Ce e de făcut în situația de față!!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 19:52, 18 Septembrie 2017
Reprezentantul legal al asociatiei este presedintele de asociatie
Administartorul de imobil este angajatul asociatiei cu limita de competenta de executie hotarari ale adunarii generale,decizii ale comitetului executiv si ale presedintelui de asociatie
Solicitati oficil presedintelui de asociatie sa va prezinte documentele justificative
Nu exista dispozitie in vigoare care sa oblige reprezentantii asociatiei sa elibereze copii ale documentelor asociatiei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata cote intretinere bloc niculae09 niculae09 Buna ziua. In luna aprilie am dobândit un apartament nou pe care l am cumparat direct de la dezvoltator. Vanzarea s-a efectuat intre mine ca si cumparator si ... (vezi toată discuția)
Plata intretinere asociatie ContSters356583 ContSters356583 Daca intretinerea nu este afisata detaliat conform ART. 48^1 legea 230/2007 \"Asociaţia de proprietari, prin grija preşedintelui asociaţiei, va ... (vezi toată discuția)
Probleme grave cu administratorul din bloc Gabugabu Gabugabu De o luna de zile tot ma chinui sa aflu informații și explicații pentru lista de întreținere care mi se pare cam mare. Mai concret am suspiciuni ca sumele ... (vezi toată discuția)