avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1228 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Telefon furat din magazin
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Telefon furat din magazin

Buna ziua,

Numele meu este Ionut.
Sunt angajat ca si consultant vanzari pentru un dealer al unuia din cei trei mari titani ai telefoniei mobile.
Din cauza incompententei si neatentiei mele s-a furat un telefon din magazin pe tura mea si anume doar corpul principal al telefonului, fara carcasa lui si fara baterie.
Probabil, ca sa-si acopere "paguba", sefii mei m-au pus sa-l platesc, ce e drept, nu la valoarea din magazin, 1.300 LEI, ci la valoarea sa, 1.150 LEI. In momentul de fata, organele abilitate in a recupera telefonul de la faptas si de a-l prinde pe acesta, inca sunt in stadiul de "rezolvare" a situatiei.
Toata polologhia asta numai ca sa se afle situatia mea si ca sa ajung la marea intrebare: Exista vreo sansa ca eu sa recuperez banii platiti pe acel telefon furat si ale carui cutie cu accesori + baterie + carcasa le detin fara sa le fi vrut a le detine?

Multumesc frumos pentru intelegere si pentru timpul acordat citirii acestei cerinte ale mele!

Cu stima,
Ionut
Cel mai recent răspuns: H1z0 , utilizator 09:08, 28 Octombrie 2013
In eventualitatea ca organele competente vor individualiza autorul sustragerii componentei ,dvs va veti putea institui cu pretentii impotriva acestuia
Mulţumesc frumos pentru deranjul în a răspunde la întrebarea mea!
Acum aştept promisiunile organelor competente pentru a recupera corpul telefonului.
După aceea o să văd cum o să decurgă lucrurile, dar la cum îi ştiu eu pe şefii mei nu o sa fie de acord. Până atunci numai de bine!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Victima într-un caz de furt de obiecte, într-un magazin remusnita remusnita Buna ziua, In data de 31.10.2017 mi-a fost furat un bagaj dintr-un magazin ce detine camere de supraveghere. Cand am constatat lipsa bagajului, intreband ... (vezi toată discuția)
Furt din magazin grcarm grcarm In cazul unui furt din magazin nesoldat cu plangere din partea conducerii magazinului ci doar cu semnarea unui proces verbal intocmit de politie in care ... (vezi toată discuția)
Pierdut/furat telefon mobil 14.11.2010 .cum se procedeaza??? moisadana moisadana Ultimul contact cu telefonul mi-l amintesc ca a fost in masina,cand mergeam in drum spre un centru comercial si am vorbit cu cineva.Apoi l-am bagat in usa si ... (vezi toată discuția)