avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 831 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensie alimentara

Buna ziua!
Va rog sa-mi spuneti ce pasi am de urmat impotriva unei soc.comerciale,care nu i-a virat pensia alimentara fiului meu pe card,desi tatal lui,angajat la aceasta firma a luat salariul de 2 zile .
Pot sa depun plangere penala pt.nerespectarea sentintei judecatoresti?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: darian2006 , utilizator 09:59, 25 Octombrie 2013
Buna ziua,
Intai discutati cu conducerea institutiei respective.
Buna ziua!
Adica sa cersesc drepturile legale ale fiului meu???
Buna ziua,
Nu e vorba de a cersi ci de a vedea daca nu a fost o gresala.
Daca nu a fost o gresala va puteti adresa instantelor.
Nu a fost o greseala,am discutat la firma deja...i s-au retinut banii din salariu fostului sot,in data de 23.10,confirmat la resurse umane si contabilitatea nu i-a virat in cont sib pretextul,conturilor,bancilor,viramente,povesti...
Se poate depune si la politie plangere?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajata bancii umbla in cont si face operatiuni fara acordul meu septibanc septibanc Buna ziua, Am un cont curent de debit la o banca oarecare, cu card asociat contului. Este un card pe care primesc in principiu doar salariul de la firma unde ... (vezi toată discuția)
Fluturasi salariu mnd mnd Buna ziua, In cazul in care salariile sunt virate in conturile angajatilor prin virament bancar este nevoie ca acestia sa semneze fluturasul de salariu si ... (vezi toată discuția)
Suma de bani in cont din eroarea unui functionar bancar ferarri_enzo ferarri_enzo Buna ziua, nu stiu daca sectiunea aleasa pentru problema mea este corect aleasa, am studiat inainte si mi s-a parut ca aici ar fi! Caut un consultant care sa ... (vezi toată discuția)