avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort dupa 29 ani de casatorie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort dupa 29 ani de casatorie

Buna ziua.Sunt casatorita de 29 ani si avem doi baieti de 27 si 28 ani.Sotul meu este bolnav de epilepsie.Pe fondul problemelor financiare este din ce in ce mai nervos si imediat sare la bataie si la mine dar mai ales la baieti. Chiar vrea sa-i de afara din casa. Tot timpul spune ca e casa lui si daca vrea ii da afara.
Ei abia se abtin sa nu il bata pe taica-su si daca nu fac pasul asta nu stiu ce se poate intimpla..M-am saturat de scandaluri si vreau sa divortez.Vreau sa va intreb daca pina la divort pot obtine un ordin de restrictie si cum ar trebui sa procedez.Ar trebui sa-i fac mai intii reclamatie la politie?Singurul bun pe care il avem impreuna este apartamentul in care stam.
Cel mai recent răspuns: Martonze , utilizator 16:32, 25 Octombrie 2013
Ordinul de restrictie il puteti cere daca aveti dovezi solide privind agresivitatea sotului dvs.: certificate medicale de la IML, reclamatii la Politie cand face scandal, dar nu numai odata, martori care au vazut ca v-a batut, dovezi ca v-a amenintat cu moartea, etc.
Baietii dvs. nu sunt acceptati ca martori, fiind rude de gradul I.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, aș dori dacă se poate sa ma ajute cineva cu un ... Ioana321 Ioana321 Bună ziua, aș dori dacă se poate sa ma ajute cineva cu un sfat. Eu și concubinul meu am locuit împreună în casa acestuia aproape 3 ani, în urma acestei ... (vezi toată discuția)
Soțul meu este agresiv când bea, prin urmare am plecat de acasă iar acum mă amenință cu moartea. ce ar trebui eu să fac, unde să apelez? RaluRoxana RaluRoxana Soțul meu la băut peste limita devine violent. Am fost la un pas de divorț, și am stabilit amândoi că dacă se mai întâmplă se termina totul. Au fost ... (vezi toată discuția)
Interdictia de unde se obtine? mihasava35 mihasava35 Interdictia in ceea ce il priveste pe sotul meu,care deocamdata,ameninta doar verbal,insa,in trecut a fost violent cu mine nu cu cel mic,de unde o pot ... (vezi toată discuția)