avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 388 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... instructor auto - vechime conducator auto
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

instructor auto - vechime conducator auto

Buna ziua, nu stiu exact cum sa pun intrebarea dar sper sa intelegeti ce vreau sa spun :) .....
Fratele meu este instructor la o scoala de soferi pentru categoria B din 2009, dar el are permis si pentru categoriile C si C+E. In Revisal apare ca si instructor auto sau ca si conducator auto? Se ia in considerare vechimea pe care o are ca instructor in cazul in care vrea sa se angajeze ca sofer profesionist si i se cere vechime in domeniu?

Alte discuții în legătură

Sofer profesionist.adevar sau confuzie? maddalina maddalina va rog sa ma elucidati intr-o problema. luna trecuta am depus un dosar pentru angajare ca sofer autoutilitara salvare. la depunerea dosarului , o doamna imi ... (vezi toată discuția)
Lnitial intervenient fortat, acum citat ca parat (accident produs de cursant auto) gdanielg gdanielg acum 2 ani am dat (usor) peste o femeie pe zebra cat eram cursant Auto cu instructorul langa mine. ranile au fost minore, zile de spitalizare 0 si dosarul ... (vezi toată discuția)
Autorizare instructor auto dorin75 dorin75 sunt angajat cu 8 la o institutie. am mai fost angajat cu contract de munca partial la o scoala de soferi (program de 4 ore timp de 2 ani) am practicat ... (vezi toată discuția)