avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Ajutor incalzire persoana singura
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Ajutor incalzire persoana singura

Buna ziua,sunt somer,ajutorul de somaj este de 715 lei,sunt o persoana singura,apartament 3 cam iar pentru incalzire folosesc gaze naturale(debransat ,cu centrala proprie) si nu stiu daca pot solicita ajutor incalzire.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:37, 27 Octombrie 2013
In cazul consumatorilor care utilizeaza pentru incalzirea locuintei gaze naturale, atunci venitul lor pentru a beneficia de ajutor de incalzire trebuie sa fie cuprins intre 0 si 615 lei.

in speta, nu puteti beneficia de acest ajutor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor energie electrica nistorsofia nistorsofia Din aceasta iarna 2013-2014 se vor acorda subventii si ptr. cei care se incalzesc cu energie electrica . Eu am o pensie de 566 si indemnizatie de handicap ... (vezi toată discuția)
Ajutor de incalzire 2013 irinasilvia irinasilvia Buna seara,pot beneficia de ajutor pentru incalzire daca sotul e plect in strainatate fara contract de munca? eu nu lucrez si am doi copii minori m-ar intesa ... (vezi toată discuția)
Surventie gaze turtica_marcela turtica_marcela o pensionara vaduva cu o pensie de 730 ron , care locuieste intr-un apartament cu 2 camere si se incalzeste cu centrala proprie pe gaze naturale , beneficiaza ... (vezi toată discuția)