avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 749 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... surventie gaze
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

surventie gaze

o pensionara vaduva cu o pensie de 730 ron , care locuieste intr-un apartament cu 2 camere si se incalzeste cu centrala proprie pe gaze naturale , beneficiaza de surventie ?

Cel mai recent răspuns: dianami , utilizator 20:08, 17 Octombrie 2011
venitul maxim pentru ajutorul de incalzire cu gaze este 615 lei. pensionara de care spuneti nu poate beneficia de ajutorul de caldura.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Subventie la incalzire 2011-2012 ionut_negoita89 ionut_negoita89 Buna ziua , Am sunat la primarie sa intreb pt subventia la incalzire si mi-a spus o doamna ca daca mama mea are un venit de 990 RON pensie (de varsta) nu ... (vezi toată discuția)
Ajutor incalzire persoana singura florinnae65 florinnae65 Buna ziua,sunt somer,ajutorul de somaj este de 715 lei,sunt o persoana singura,apartament 3 cam iar pentru incalzire folosesc gaze naturale(debransat ,cu ... (vezi toată discuția)
Subventie intretinere redsofie redsofie Buna ziua, Va rog sa ma ajutati sa aflu daca mama mea beneficiaza de subventie la intretinere. Locuieste la oras,singura, intr-un apartament cu 2 camere ... (vezi toată discuția)