avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 771 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Penalitati dosar cu sentinta
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Penalitati dosar cu sentinta

La actualizarea penalitatilor se mai aplica penalitati datoriilor anterioare, pentru care este sentinta definitiva, pentru perioada de dupa perioada cuprinsa in sentinta?
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 14:21, 26 Octombrie 2013
Da, dar numai daca suma penalizarii totale (penalizarea din sentinta + penalizarea de dupa sentinta) la o suma nu depaseste suma penalizata.

Penalizarea din sentinta se refera pana la data sentintei, sa zicem.
Daca ar veni a doua zi sa plateasca, atunci, evident, nu i s-ar mai calcula penalizari, dar daca suma continua sa nu fie platita, atunci i se va penaliza in continuare, cu conditia de mai sus.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul penalitati in perioada desfasurarii unui proces in instanta asoc564gl asoc564gl Daca se incepe un proces in instanta intre Asociatie si un proprietar, pe perioada dsfasurarii procesului se mai calculeaza penalitati la sumele datorate pana ... (vezi toată discuția)
Proces restantieri ursulina ursulina Bună ziua! Am avut un proces cu un restanţier. In cerere am menţionat faptul că dorim actualizarea penalităţilor până la data plăţii efective a ... (vezi toată discuția)
Penalitati de intarziere la plata intretinerii adrianngt adrianngt In anul curent 2013 , o anumita perioada de timp nu am putut plati la zi cheltuielile de intretinere . In luna septembrie am achitat toata datoria , inclusiv ... (vezi toată discuția)