avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1125 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Calcul penalitati in perioada desfasurarii unui proces ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Calcul penalitati in perioada desfasurarii unui proces in instanta

Daca se incepe un proces in instanta intre Asociatie si un proprietar, pe perioada dsfasurarii procesului se mai calculeaza penalitati la sumele datorate pana cand apare hotararea definitiva ?
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 22:18, 5 Mai 2015
Da, penalizarea merge inainte pana cand sumele vor fi achitate.
In dosarul inaintat instantei penalizarile la sumele respective sunt calculate pana la o data usor anterioara finalizarii dosarului.

Pe parcursul procesului puteti actualiza penalizarile cerute, specificand noua data pana la care le-ati calculat plus noile cote.

Daca nu vreti sa actualizati aceste sume pe parcursul procesului, prin sentinta vreti "primi" sumele cerute, iar in evidenta dv. de la asociatie, calculele merg pana la achitarea sumelor de baza, iar penalizarile suplimentare i le cereti proprietarului in afara sentintei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces restantieri ursulina ursulina Bună ziua! Am avut un proces cu un restanţier. In cerere am menţionat faptul că dorim actualizarea penalităţilor până la data plăţii efective a ... (vezi toată discuția)
Mod de incasare a sumelor restante in litigiu myhy myhy Buna ziua, As dori sa va cer parerea intr-un litigiu ce il am cu asociatia de proprietari. Intr-un proces pe care l-am avut cu Asociatia de proprietari, ... (vezi toată discuția)
Important Sirbu Aura Sirbu Aura Buna ziua Cu o neamurire vin si eu ,Am fost data in judecata pentru restanta la intretinere iar in sentinta civila se mentioneaza asa : suma de plata 6052 ... (vezi toată discuția)