avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 489 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Neplata abonament telefonie mobila
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Neplata abonament telefonie mobila

in 2011 am incheiat un contract cu aceasta firma, in 2012 nu am mai putut plati si am ramas cu o datorie de 400 lei ,acum am primit o somatie de la o firma de recuperare in valoare de 2100 lei . Ce ma sfatuiti sa fac?
Sa platiti datoria.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reacupereare creante dupa 4 ani g3olyna g3olyna Buna ziua! Va rog frumos sa-mi dati un sfat in ceea ce priveste urmatoarea problema. In perioada august-noiembrie 2010 am lucrat la BCR-Asigurari de viata.In ... (vezi toată discuția)
Probleme cu o firma recuperari creante onuflorin23 onuflorin23 Buna ziua.Numele meu meu este Florin si am o problema cu firma de recuperari debite. Prin 2009 am facut un abonament la telefonie iar pana in 2012 am platit ... (vezi toată discuția)
Penalitati abuzive de catre mars collection Nicu29 Nicu29 Buna ziua, Am fost client Vodafone o perioada buna de timp pana in 2012 cand nu am mai vrut sa platesc serviciile lor de proasta calitate la acea vreme. S-a ... (vezi toată discuția)