avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 413 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Bibliografie
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Bibliografie

Salut! Sunteti draguti sa-mi spuneti care e ultima aparitie a dl.-ui Boroi privind partea generala la civil?As vrea sa aleg corect cartea.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Toporan , utilizator 12:53, 30 Octombrie 2013
Curs de drept civil. Partea generala. Editia a 2-a revizuita si adaugita. Autori: Gabriel Boroi si Carla Alexandra Anghelescu. Data aparitiei: 22 10 2012. Editura Hamangiu 2012. Pret 49,50 lei. Cand mai ai nevoie de carti de drept intra pe editura Hamangiu, au acolo un sistem de cautare foarte bun dupa titlu sau autor, au de asemenea noutati editoriale si carti in curs de aparitie. Daca iti faci cont si dai o casuta de e-mail te anunta cand apare ceva nou {indiferent ca ar fi editate de Hamangiu sau alte edituri} in domeniile de interes pe care le bifezi tu ca te-ar intereseaza si asa esti tot timpul la curent cu ce mai apare pe piata. Spor la invatat!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carti explicative despre noul cod marciuc marciuc titluri si autori carti care explica prevederile noului cod ,va rog (vezi toată discuția)
Admitere inm catalin1980 catalin1980 Are cineva idee daca au aparut cartile la civil pe noile modificari,unde se pot gasi(editura) in caz ca au aparut,si autorii de pe care ar trebui studiat? ... (vezi toată discuția)
Drept civil geogel.iordan geogel.iordan Buna ziua. Vreau si eu sa stiu ce este: Natura juridica a atributelor de identificare a persoanei fizice. Am cautat intr-o carte de drept civil si nu am ... (vezi toată discuția)