avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 502 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bagaje disparute la aeroport
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bagaje disparute la aeroport

Am calatorit din Libia (Tripoli) in directia Budapesta . Bagajul meu avut in Tripoli a fost imbarcat ( am numarul expedierii) . Am schimbat cursa la Istambul catre Budapesta , de unde am venit acasa in Romania cu masina . La Budapesta am aflat , ca bagajul meu , in care erau si medicamente vitale , neaparat administrabile zilnic , a disparut , nu mai exista .
M-am adresat deacasa Ambasadei Romane de la Tripoli si Ankara sa ma sprijine la gasirea bagajului , dar nici raspuns nu am primit .
Doresc sa aflu ce demers pot sa fac (la Budapesta mi s-a comunicat , ca bagajul nu era pe cursa de avion ),si , in caz, eventualele pretentii de despagubire unde se pot depune ? Neaparat as dori sa intru in posesia bagajului .
Cel mai recent răspuns: handsu , utilizator 11:29, 27 Octombrie 2013
Sesizati oficial operatorul aero cu care ati calatorit
Depuneti sesizarea la bagaje pierdute si asteptati sa-i dea de urma, este posibil sa se fi ratacit, sa fie pus in alta cursa dar sunt sanse sa va ajunga pana la urma si eu am patit si am fost anuntat dupa 2 saptamani ca mi-au gasit bagajul, sa merg sa-l ridic.
La care aeroport ? La Tripoli , la Istambul sau Budapesta ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bagaj pierdut la aeroport handsu handsu Am calarit cu cursa de avion turcesc din Tripoli la Budapesta in 17 octombrie 2013, de unde am venit acasa cu masina . Bagajul meu predat si inregistrat ,am ... (vezi toată discuția)
Pierdere pasaport si acte in tranzit pe aeroport (cand faci escala) montvisoo montvisoo Ce se intampla daca iti pierzi pasaportul in timp de esti in tranzit pe aeroport, intr-o alta tara decat cea de destinatie (iar tara de destinatie precum si ... (vezi toată discuția)
Refuz imbarcare - incredibil Selenus Selenus Buna ziua, un bun amic al meu s-a lovit de urmatorea situatie ce mi s-a parut aberanta si un abuz incredibil. El si sotia lui, impreuna cu 2 copii (5 si 2 ... (vezi toată discuția)