avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1606 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Accident pe trecerea de pietoni
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Accident pe trecerea de pietoni

Buna ziua,

Am avut un accident pe trecerea de pietoni acum cateva zile. Am fost lovita de o masina pe culoarea rosie a semaforului ( mentionez rosu era pentru autovehicul ).Cui ma adresez ?
Cel mai recent răspuns: Krista_Krista2013 , utilizator 07:21, 3 Noiembrie 2013
Krista_Krista2013 a scris:

Am anuntat politia, insa nu am acceptat sa merg cu salvarea, m-am dus cu masina personala care era parcata cam la 500 m de trecerea de pietoni...
Soferul imi spune, nu ai nimic daca pleci cu masina, asa ca ce te vaieti...
Vreau doar sa fie pedepsit..am cerut alcolemia acestuia, insa sincera sa fiu nu stiu ce sa zic.


Stimata doamna, fara sa fiu medic, ci doar o persoana educata, va spun ca ati avut un comportament, ca sa ma exprim eufemistic, iresponsabil! Nu ati citit pe net materiale, despre posibilele consecinte ale unui soc banal, cum este o cadere pe covor, si ce trebuie sa faceti: de pilda sa intrebati victima, care pare absolut normala, ce data este, cum o chiama, etc.? Si daca este confuza, sa sunati imediat la 112? Cateva ore pot face diferenta dintre o interventie reusita si petrecerea restului vietii ca leguma! Iar dvs, sunteti lovita de o masina, va urcati la volan si plecati!
Iar eu, contribuabilul, ce vina am sa va platesc pensie de invaliditate pentru faptul ca nu ati acceptat sa vi se acorde asistenta medicala calificata?
Cat priveste actiunile legale, eu zic sa va linistiti, sa o treceti la experientele personale din care ati avut de invatat ceva. Partea adversa, cu un avocat bun, o sa demonstreze ca ati dorit sa profitati de evenimentul, pe care dvs. insiva l-ati considerat minor, ca sa-l santajati. Este similar cu cazul de viol raportat la cateva zile de la savarsire.
Nu v-a placut. Sper sa nu va suparati pe mine.

Hotu Mattua
hotumattua

Nu mi se pare ok ceea ce spuneti, dar asta este.Nu vreau sa santajez pe nimeni cu nimic.
Ultima modificare: Duminică, 3 Noiembrie 2013
Gabriela Mihai, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident pe trecerea de pietoni Hyzny Hyzny Care este procedura de cercetare in cazul unui accident de masina pe trcerea de pietoni?Mai concret:O masina a lovit o doamna pe trecerea de pietoni,victima ... (vezi toată discuția)
Se suspenda permisul de conducere ? gigelas gigelas Buna seara, In cazul in care s-a produs un accident rutier (lovirea grava a unui pieton [b]PE TRECEREA DE PIETONI[/b]),iar accidentatul a suferit diverse ... (vezi toată discuția)
Accident rutier cu lovire pieton user551 user551 Am fost implicat intr-un accident rutier eu fiind vinovat de producerea acestuia. Mai exact am lovit din spate un autoturism care oprise la trecerea de ... (vezi toată discuția)