avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 759 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie alimentara

Buna seara , am si eu o intrebare in legatura cu pensia alimentara , am plecat din tara ,respectiv Germania ,intentionez sa ma fac P.F.A si ar dori sa stiu ce ar trebui si cat ar trebui sa platesc pensie alimentara ?momentan mi s-a stabilit o suma in instanta .Ce se intampla daca mama copilului ma da iar in judecata pt marire de pensie sau recalculare , cum si cat o sa platesc ?
Va multumesc!!!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 18:36, 27 Octombrie 2013
Deocamdata platiti cat s-a fixat. Daca va actioneaza in judecata , trebuie sa va afle veniturile daca nu aduceti de la fisc adeverinta. Puteti sa va intelegeti la o suma mai mare daca veti castiga mai mult.
Legal ar fi de max 25 % din venitul dvs net ( media), constant.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Marirea pensiei alimentare wyoreal78 wyoreal78 Buna ziua. As dori si eu o lamurire legata de un proces pentru marirea pensiei alimentare. Am un copil cu fosta sotie, caruia ii platesc pensie alimentara in ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara-urgent andra-celia andra-celia Buna seara,daca am un salariu de 1200 lei in mana dintre care 600 lei platesc rata in fiecare luna,cat pot platii minim pentru pensia alimentara a ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara de la tata stabilit in germania ionela77 ionela77 buna seara. as dori daca se poate sa ma sfatuiti , de fapt pe matusa mea, in legatura cu pensia alimentara pe care o primeste fiul ei de la fostul ei sot. ... (vezi toată discuția)