avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 847 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Bunuri supuse executarii silite
Discuție deschisă în Executare silită

Bunuri supuse executarii silite

Buna seara, am primit o instiintare de executare silita . ei spun sa ma prezint sa declar bunurile mobile pe care le detin. Intrebarea mea este bunurile mobile gen , pat, mobila, dulap luate printr-un credit de nevoi personale( am terminat de platit ratele) sunt considerate bunuri mobile? Sa le spun de acestea? Vin si imi iau patul si dulapul daca le spun?
Cel mai recent răspuns: maryanita713 , utilizator 06:32, 28 Octombrie 2013
O sa va enumere el ce bunuri il intereseaza- masina, bijuterii, aparatura noua etc, nu il intereseaza patul ca nu il ia in carca sa obtina la licitatie nimic pe el.
Multumesc frumos o zi buna va doresc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde vand executorii Sever Simion Sever Simion As dori sa stiu unde vand executorii judecatoresti bunurile din casele oamenilor? Ma refer la mobile, aparatura electrocasnica, tablouri, covoare? Tot ce ... (vezi toată discuția)
Lamurire executare silita bunuri mobile UnSimpluUtilizator UnSimpluUtilizator Am vazut foarte multe topicuri in legatura cu acest subiect, insa in niciunul nu exista un raspuns clar/sigur, ci n raspunsuri care se bat cap in cap. Vreau ca ... (vezi toată discuția)
Cum se face procedura de executare silita officestart officestart Am primit o notificare de executare silit. Am semnat un contract de imprumut cu cineva fara dobanda (suma care trebuia sa o restitui era altceva nu un ... (vezi toată discuția)