avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu medical cu CNP gresit - rectificare
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu medical cu CNP gresit - rectificare

am observat ca pe concediu medical dr. mi-a gresit o cifra la CNP si a modificat ulterior. Este nevoie sa merg sa-mi puna stampila si semnatura??
Cel mai recent răspuns: cata80 , utilizator 20:39, 27 Octombrie 2013
da
Da, pentru a evita orice eventuale neplaceri!
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chitanță amendă cu cnp greșit Cătălin Andrei Cătălin Andrei Bună ziua, Am plătit o amendă de la poliție la primăria de care aparțin și la câteva zile observ pe chitanță ca doamna a gresit o cifra din CNP ... (vezi toată discuția)
Cnp gresit!! maria tofan maria tofan Persoana in varsta ,dupa ce detine un B.I foarte multi ani cu CNP-ul gresit-in loc de cifra 3 este trecuta cifra 8, abia acum ,la o farmacie i se spune ca are ... (vezi toată discuția)
Contracte intre persoane juridice tamasmrs tamasmrs Spuneti-mi va rog daca stiti, la incheierea unui contract intre 2 P.J. e drept ca fiecare parte primeste cate un exemplar semnat si stampilat de ambele parti. ... (vezi toată discuția)