avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 963 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Pasaport CRDS
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Pasaport CRDS

Buna ziua tuturor,am o intrebare:
-daca am buletinul expirat dar pasaportul valabil pana in 2017,pot obtine pasaport CRDS si cat dureaza?
Cel mai recent răspuns: adina0 , utilizator 23:24, 28 Octombrie 2013
Nu aveti nevoie de carte de identitate in termen de valabilitate, e suficient pasaportul actual. Dureaza intre doua saptamani si o luna, depinde unde depuneti actele - in tara sau la consulat.
VA MULTUMESC
Va trebuie mai multe documente pentru obtinerea pasaportului CRDS. Insa daca nu este neaparat necesar puteti ramane cu pasaportul respectiv chiar daca C.I, -ul este expirat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carte de identitate in regim de urgenta pentru cei stabiliti in alte tari ioni9155 ioni9155 Buna seara, Sunt stabilit de 14 ani in Anglia, iar buletinul si pasaportul romanesc sunt expirate, singurele acte valabile fiind pasaportul britanic si ... (vezi toată discuția)
Buletin pierdut Comoroschi Comoroschi Buna ziua! Am pierdut buletinul valabil , in italia. Nu pot pleca in romania pentru mai mult de 2-3 zile din cauza serviciului ,pentru a reface buletinul. ... (vezi toată discuția)
Pasaport/buletin raduaw raduaw Buna,momentan am PASAPORT cu domiciliul in GERMANIA,buletinul am renuntat la el cand mi-am facut acest Pasaport cu o hartie de la primarie din Germania ca am ... (vezi toată discuția)