avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 999 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Carte de identitate in regim de urgenta pentru cei ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Carte de identitate in regim de urgenta pentru cei stabiliti in alte tari

Buna seara,
Sunt stabilit de 14 ani in Anglia, iar buletinul si pasaportul romanesc sunt expirate, singurele acte valabile fiind pasaportul britanic si certificatul de nastere.
As fi foarte recunoscator daca cineva m-ar ajuta cu informatii referitoare la actele necesare pentru obtinerea unui buletinul provizoriu si cat dureaza otinerea acestuia.
Va multumesc anticipat,
Nicu
Cel mai recent răspuns: ioni9155 , utilizator 17:51, 14 Noiembrie 2015
Nu puteti obtine carte provizorie de identitate din Anglia.

Ca sa va refaceti pasaportul romanesc cel mai simplu ar fi sa veniti in tara cu pasaportul britanic, sa va faceti carte de identitate provizorie la Evidenta persoanelor de la ultimul loc de domiciliu si apoi sa depuneti actele pentru pasaport (simplu electronic sau CRDS, cum doriti).

La depunerea actelor pentru pasaport puteti opta sa va fie trimis in Anglia, la consulat, ca sa nu asteptati 2 saptamani cat dureaza de regula eliberarea lui.
Va multumesc ff mult pentru raspuns
Cu stima
N

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pasaport/carte de identitate - reinnoire in anglia MihaelaMills MihaelaMills Sunt in Anglia de 8 ani, si de curând mi-au expirat buletinul/pasaportul!! De câteva luni bune încerc in zadar sa trimit e-mailuri ambasadei de la Londra sa ... (vezi toată discuția)
Schimbare carte de identitate expirata!!! andinaa andinaa Fiindca buletinul meu urmeaza sa expire am mers la evidenta populatiei sa vad ce acte sunt necesare pentru eliberarea noului buletin si am aflat cu stupoare ca ... (vezi toată discuția)
Buletin pierdut in uk Cristina Varia Cristina Varia Buna ziua as avea o intrebare .cum pot sami fac buletinul din nou pentru .ca mi l-am pierdut aici in Marea Britanie .mai nou orasul este blackburn .am cautat ... (vezi toată discuția)