avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 532 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Abuz in serviciu
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Abuz in serviciu

Am fost director de banca
In anul 2003 sa inceput urmarirea penala impotriva mea pentru infractiunea de abuz in serviciu privind incalcarea normei de creditare pentru toate creditele acordate de mine
Pe parcursul urmaririi penale sa disjuns in patru dosare pentru 4 firme In toate dosarele este aceeasi acuzatie cu incalcarea acelorasi acte(norma de creditare)
Pot fi judecat in patru dosare pentru aceeasi fapta avand in vedere ca acuzatia este aceeasi, respectiv incallcarea normei de creditare?
Am intelees caeste o Hotarare CEDO care interzice acest lucru?

Alte discuții în legătură

Eroare materiala sau abuz justlegal justlegal Dacă un procuror de judecătorie se pronunță pentru o infracțiune ce tine de competenta tribunalului și pe fond judecătorul hotăraște ... (vezi toată discuția)
Disjungere otto2007 otto2007 Buna ziua, E posibil ca organul de urmarire penala, intr-un dosar in care s-a inceput urmarirea penala pt doua persoane pt delapidare ( gestionari) sa propuna ... (vezi toată discuția)
Abuz contra intereselor persoanei si abuz contra intereselor institutiei eloria eloria Sunt acuzat prin rechizitoriu si in faza de proces penal pentru cele 2 infractiuni, de care nu ma fac vinovat. Mai mult pentru fiecare mi se cer si ... (vezi toată discuția)