avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 984 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Procura intocmita gresit la Consulat
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Procura intocmita gresit la Consulat

Buna ziua tuturor!!
Cu ceva timp in urma sotul meu a mers la Ambasada Romaniei din Roma pentru a obtine o procura . In respectiva procura a fost scris gresit anul meu de nastere- 1072.Trebuie sa precizez ca sotul meu a fost pus pe goana la ambasada-"haide , citeste repede , ca nu avem timp".Nu a observat pe loc greseala- abia cand a ajuns procura la mine in Romania am observat asta.Sotul meu telefoneaza la ambasada, explica situatia si i se cere sa vina cu procura pentru corectie.Dar nu mai aveam timpul necesar pentru a trimite inapoi procura in Italia,si dupa aceea sa fie iarasi trimisa la mine ...in final , la ambasada, nu a dorit nimeni sa caute la arhiva procura originala pentru a intocmi un alt duplicat corect, deci sotul meu a platit alta procura, alti 60 de euro.Consider ca am fost inselati , si va intreb , cui ne putem adresa pentru lamuriri?
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 08:20, 20 Aprilie 2018
Scrieti o petitie pe site-ul Minsterului Afacerilor Externe, cereti-va banii inapoi:
[ link extern ]
Sunt culmea... Incercati sa aflati numele functionarilor implicati sau daca nu aveti cum scrieti exact datele, atat cea in care vi s-a eliberat procura gresita cat si cea in care ati fost refuzati pentru a putea fi identificati.
Multumesc!!!
Buna procura de la consulat o trimite consulatul în România sau persoana care face procura o trimite în România la persoana pt care a făcut procura ast rasp

Ultima modificare: Joi, 19 Aprilie 2018
Ares-3, moderator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
O trimiteți dumneavoastră, nu face consulatul asemenea servicii :)
Si pe urma persoana face demersurile să îmi poată să facă cartea identitate provizorie

Ares-3 a scris:

O trimiteți dumneavoastră, nu face consulatul asemenea servicii :)

Alte discuții în legătură

Am ramas in spania fara buletin si certificat de nastere elenasuch elenasuch va rog frumos sa ma ajute cineva unde si cum sa pot rezolva situatia in care sa afla copilul meu dar sa incep cu explicarea faptelor asa cum au fost copilul ... (vezi toată discuția)
Reînnoire pașaport din spania Natalka Natalka Buna seara, sunt an Spaña de 14 ani si vreau sami renovez pasaportul expirat dar nu am certificatul de nastere nici buletinul, unde si cum pot face o procura ... (vezi toată discuția)
Procura facuta la consulatul romaniei in italia george si antonia george si antonia Sunt in Italia si trebuie sa deschid urgent un cont in Romania. Se poate face o procura la consulat pentru a imputernici pe cineva din tara fara ca acea ... (vezi toată discuția)