Buna ziua tuturor!!
Cu ceva timp in urma sotul meu a mers la Ambasada Romaniei din Roma pentru a obtine o procura . In respectiva procura a fost scris gresit anul meu de nastere- 1072.Trebuie sa precizez ca sotul meu a fost pus pe goana la ambasada-"haide , citeste repede , ca nu avem timp".Nu a observat pe loc greseala- abia cand a ajuns procura la mine in Romania am observat asta.Sotul meu telefoneaza la ambasada, explica situatia si i se cere sa vina cu procura pentru corectie.Dar nu mai aveam timpul necesar pentru a trimite inapoi procura in Italia,si dupa aceea sa fie iarasi trimisa la mine ...in final , la ambasada, nu a dorit nimeni sa caute la arhiva procura originala pentru a intocmi un alt duplicat corect, deci sotul meu a platit alta procura, alti 60 de euro.Consider ca am fost inselati , si va intreb , cui ne putem adresa pentru lamuriri?
Multumesc anticipat!
Nu se fac cărți provizorii de identitate cu procura specială.
Ce acte vă lipsesc, de ce ziceți de carte provizorie?
Vă puteți face pașaport pentru cetățean român cu domiciliul în străinătate dacă locuiți și munciți cu forme legale acolo unde sunteți, luați în calcul și această variantă.