avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 772 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract individual de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract individual de munca

Buna ziua,
Un angajat participa la concursul organizat in unitate, urmare concursului este admis pe un alt post nou creat.Intrebarea mea este:Cum procedez in acest caz?
Este corect daca modific contractul de munca individual actual prin act aditional modificand urmatoarele elemente:felul muncii, salariul, atributiile fisei postului conform postului pentru care a concurat sau ii incetez contractul si ii inchei altul nou?

Va multumesc anticipat.
O zi buna,
Elena
Cel mai recent răspuns: elena.r , utilizator 13:24, 28 Octombrie 2013
Va multumesc foarte mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema supendare-angajare Goguvoinicu Goguvoinicu Buna ziua! Va supun atentiei o speta in care am nevoie de ajutor! Un salariat are CIM suspendat pina la data de 04.03.2013. Pe postul lui a fost angajat cu ... (vezi toată discuția)
Transformare cim perioada determinata in nedeterminata mirela2000 mirela2000 Buna ziua, Cum pot transforma CIM din durata determinata in durata nedeterminata fara a se pierde nici o zi de lucru pentru salariat? Este suficient un act ... (vezi toată discuția)
Operare revisal - prelungire suspendare cim si prelungire perioada determinata IORDANA IORDANA Un angajat care are CIM suspendat pt. concediu ingrijire copil isi prelungeste cu un an suspendarea. Pe perioada suspendarii, un alt angajat ocupa postul ... (vezi toată discuția)