avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 445 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Sentinta executorie intr-un litigiu de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Sentinta executorie intr-un litigiu de munca

Buna ziua! Eu am fost concediat disciplinar de angajator dar am castigat procesul si am o hotarare executorie dar cu posibilitate de apel in termen de 10 zile.

Conform hotararii, angajatorul trebuie sa ma reintegreze pe postul detinut anterior si sa imi plateasca salariile pe ultimele 7 luni.

Am fost contactat de administratoarea firmei, care mi-a comunicat sa ma prezint la punctul de lucru pentru a SEMNA NOUL CONTRACT.

Intrebarea mea este: Contractul pe termen nedeterminat este inca valabil in urma acestei hotarari executorii, care anuleaza decizia de concediere? Sau trebuie sa semnez alt contract?

Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:40, 28 Octombrie 2013
Cum hotararea judecatoreasca atesta faptul ca masura concedierii a fost ilegala, prin urmare e ca si cum vechiul contract nu a incetat niciodata, deci pe perioada nedeterminata. Nu acceptati altceva.
Reintegrarea in baza hotararii judecatoresti se face in baza aceluiasi c.i.m. Nu se incheie un alt c.i.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nerespectarea hotararii judecatoresti de reintegrare ContSters250888 ContSters250888 Buna ziua. Am si eu o intrebare: atunci cand un cetatean are o hotarare definitiva si executorie, reintegrarea se face pe acelas contract individual de munca ... (vezi toată discuția)
Data reintegrarii efective codulmuncii codulmuncii Unii autori considera ca reintegrarea unui salariat concediat se face printr-o decizie de reintegrare. Altii considera ca aceasta decizie nu este necesara, ... (vezi toată discuția)
Reintegrare salariat eueleu eueleu Am mai multe intrebari cu referire la angajarea unui fost angajat ncare in urma unei sntinte judecatoresti sa decis repunerea in functie. Ce demersuri trebuie ... (vezi toată discuția)