avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 210 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Contestatie casa de pensii
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Contestatie casa de pensii

Buna ziua,
Sunt pensiunata pe caz de boala neoplazie si am depus la casa de pensii dosarul cu toate actele. Firma la care am lucrat a intrat in faliment in timpul ce eu aveam concedii medicale si am fost preluata de CASMB pentru achitarea indemnzatiei de concediu medical.La dosar am depus o adeverinta cu perioada platita de CASMB pentru concediul medical care insumeaza 129 de zile aceste zile nu se regasesc in calculul deciziei de pensionare. Am facut contestatie si astept raspunsul darva rog sa imi spuneti daca este posibil ca sa nu mi- se ia in calcul aceste zile de concediu medical, pentru ca cineva de la casa de pensii mi-a zis neoficial ca CASMB nu plateste CAS pentru mine. Va rog sa ma lamuriti deoarece nu pot sa cred ca CASMB nu mi-a achitat CAS si eu pierd 4 luni si 7 zile din vechime. Multumesc anticipat.

Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 17:13, 11 Noiembrie 2013
Cel mai bine este sa asteptati raspunsul casei de pensii.
In adeverinta primita de la CASMB ar trebui sa se regaseasca mentiuni legate de achitarea CAS, daca s-au efectuat plati in acest sens.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu medical pentru boala obisnuita dupa concediul postnatal AlinaIoanPopa AlinaIoanPopa Buna ziua, Am o intrebare la care sper ca DVS veti avea raspunsul. Anul trecut in luna Noimebrie am pierdut copilul la nastere. Am fost in concediu ... (vezi toată discuția)
Concediu medical daniel2766 daniel2766 buna ziua.am o intebare,cine trbuie sa plateasca contributia la asicgurari de santate in caz de concediu medical pe o perioada mai lunga,multumesc. (vezi toată discuția)
Ajutor ! nedelcudinu nedelcudinu Buna ziua ! As dori sa prezint o situatie la care as dori un raspuns avizat . Ma aflu in situatia de a parasi sistemul militar obligat de prevederile ... (vezi toată discuția)