avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 860 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale oferta de servicii sub forma de abonament necesita ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

oferta de servicii sub forma de abonament necesita persoana angajata?

Buna ziua,

Daca doresc sa ofer servicii de consultanta IT, reparatii calculatoare, webdesign sub forma unui abonament lunar catre o alta firma trebuie sa am minim un om angajat pe firma sau pot sa zic ca eu ca si adminstrator al firmei desfasor aceste obligatiuni catre firma client?

Daca oferirea de servicii sub forma de abonament lunar ma obliga sa am o persoana dedicata angajata pe firma, sau un contract de colaborare cu cineva pentru a realiza acest lucru, ce implica acest lucru? care ar fi primii pasi de urmat?

Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: juridic dana , utilizator 11:34, 29 Octombrie 2013
In calitate de executant in baza unui contract de prestari servicii, nu sunteti obligat sa aveti personal angajat. Dvs. in calitate de administrtor al societatii puteti indeplini aceste obligatii contractuale asumate de societatea pe care o reprezentati. Lunar, veti factura beneficiarului serviciul contractat.
In cazul in care prin contractul de prestari servicii se prevede, Dvs. in calitate de executant puteti subcontracta aceste servicii altei societati, Dvs. insa raspunzand in continuare in fata beneficiarului fata de calitatea serviciului prestat, precum si fata de toate celelalte obligatii asumate prin contractul initial de prestari servicii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Subcontractori deliammm deliammm Va rog sa ma lamuriti daca se poate referitor la urmatoarele aspecte: - Care este diferenta dintre un contract de subcontractare si unul de prestari servicii ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de acreditare pentru prestarea serviciilor de recrutare? uunicodes uunicodes Buna ziua, Corporatiile prezente in Romania au nevoie de diferite profile de angajati (programatori, contabili, etc). Activitatea pe care urmeaza sa o ... (vezi toată discuția)
Subcontract de prestari de servicii prodigy prodigy Firma mea are calitatea de Prestator intr-un contract de pres. servicii si as vrea sa stiu daca putem subcontracta anumite servicii din acest contract?! Avem ... (vezi toată discuția)