Buna seara, am primit o amenda la un protest, in aceasta luna..desi am fost asigurata de jandarmi ca doar sunt legitimata ca masura de intimidare pentru restul protestatarilor..si datorita bunei mele intentii de a fi un cetatean corect, dupa 3 saptamani m-am trezit cu o amenda de 500 acasa.
Avocata ce s-a oferit sa ne ajute (suntem un grup de persoane in aceeasi situatie) nu si-a dat deloc interesul si a redactat o contestatie slaba, fara vreun motiv credibil pentru care am fost amendati, de aceea as avea mare nevoie de indrumarea altui avocat, care poate sa ne ofere un motiv plauzibil si rezistent cu care putem sustine un proces.
Sper sa mi se raspunda.
Informatiile furnizate sunt insuficiente pentru analiza situatie si eventual raspuns
Analizati responsabil,toate persoanele implicate in contactarea unei persoane specializate responsabile care sa acorde atentie,interes si profesionalism analizarii circumstantelor si redactarii plangerii contraventionale
Permis retinut
Life2Live
Buna la toata lumea, sunt nou pe acest forum si sincer cred ca cine l-a facut este genial, nu toti avem facultatea de drept pentru a cunoaste legea, mai ales ... (vezi toată discuția)