avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 980 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Adeverinta de asigurat pt student in strainatate
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Adeverinta de asigurat pt student in strainatate

Sunt student in strainatate si vreau sa obtin Card european de sanatate din Romania.
Problema este ca am lucrat 3 luni in strainatate, deci am obtinut venit si mi-au fost si retinute toate obligatiile aferente.
Cum dau Declaratia pe proprie raspundere referitoare la venituri? Pe teritoriul tarii nu am obtinut venit. Acolo unde am obtinut, mi s-au retinut obligatiile (impozit, sanatate, somaj).
Trebuie sa platesc si in tara, la CASMB, contributii la FNUASS?

multumesc

Alte discuții în legătură

Acordare card european de sanatate studentilor care invata in strainatate takanuva takanuva In CODUL FISCAL apar, ca si persoane care nu platesc CASS dar sunt asigurate in sistemul public, studentii pana la 26 ani care nu au venituri din munca; ... (vezi toată discuția)
Card european de sanatate pentru student care studiaza in marea britanie mrnvladu mrnvladu Fiul meu este din toamna aceasta student in Marea Britanie. Casa de Asigurari de sanatate a refuzat sa ii elibereze cardul european de sanatate motivand ca ... (vezi toată discuția)
Obtinerea cardului european de sanatate ceass pentru persoane coasigurate sau fara venituri cyan cyan am o nelamurire legata de documentele necesare ptr obtinerea cardului european de sanatate CEASS. eu sunt asigurat ca si salariat, sotia este coasigurat ... (vezi toată discuția)