avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 941 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... daune materiale si morale
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

daune materiale si morale

locuiesc la bloc,vecinul meu de sus ma inunda sistematic de vreo 25 de ani,mi-a distrus sanatatea si nervii,pe langa daune materiale pot solicita si daune morale ptr stresul permanent la care ma supune?
in loc sa-mi plateasca pagubele si sa-si ceara scuze si sa-si faca reparatiile necesare la instalatiile sanitare si-a pus
avocat si cere expertiza ,ptr asta are bani,nu stiu cum sa mai procedez cu un asemenea nesimtit,am propus proba cu martori,dar pana acum se trage doar de timp,a-si vrea sa stiu daca pot sa ma opun impotriva expertizei,considerind
doar o tragere de timp,avocatul lui vrea sa insinueze ca inundatiile s-au produs din cauza defectiunii coloanei ,care este parte comuna,si sustin ca el a vrut sa schimbe de mult dar eu n-am fost de acord ,cea ce este o minciuna,inundatia nu a fost provocata de coloana ,ca atunci inundatia ar fi permanenta.
ultima inundatie s-a petrecut in vara lu 2008,am avut deja pana acum un paste,un craciun ,un revelion cu zugraveala distrusa si acum de paste sa fie la fel,pierzand timpul cu expertiza,oricum la el nu se poate observa nimic toata intalatia fiind sub gresie si faianta
Cel mai recent răspuns: MYRA CIMPEAN , Avocat 09:56, 30 Martie 2009
Va fi angajata raspunderea delictuala a vecinului .Fie va repara de buna voie prejudiciul efectiv cauzat , ceea ce constat ca nu se intampla , fie va organizati dvs corect apararea ,solicitati o contraexpertiza pentru a demostra realitatea de fapt concereta , sustinuta si de alte mijloace de proba : martori , inscrisuri
Succes
Ultima modificare: Duminică, 29 Martie 2009
CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA", Avocat
buna seara,
va multumesc mult ptr raspunsul rapid,dar a-si vrea sa aflu daca legea permite sa solicit si daune morale pe langa cele materiale, cu stima arthur szebeni
Faceti o asigurare. E mai simplu.
incercati sa cereti daune morale....zugraveala umeda poate afecta sanatatea...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inundatie amar amar buna ziua, problema mea este urmatoarea s-a spart o teava de apa in bucataria la vecinului de de-asupra ( teva era legatura dintre coloana principala si ... (vezi toată discuția)
Am inundat vecinul de jos TroAndrei TroAndrei Buna ziua, am si eu o situatie si as vrea o lamurire in cazul meu. Anul trecut am inundat un vecin de sub mine, inundatia a avut loc binnenteles in periada ... (vezi toată discuția)
Buna ziua GabrielCapita GabrielCapita Locuiesc la bloc la etajul 2,din pacate am un vecin care locuieste la etajul superior adica la etajul3 ,nu mai stiu nr de cate ori ma inundat,este de o rea ... (vezi toată discuția)