locuiesc la bloc,vecinul meu de sus ma inunda sistematic de vreo 25 de ani,mi-a distrus sanatatea si nervii,pe langa daune materiale pot solicita si daune morale ptr stresul permanent la care ma supune?
in loc sa-mi plateasca pagubele si sa-si ceara scuze si sa-si faca reparatiile necesare la instalatiile sanitare si-a pus
avocat si cere expertiza ,ptr asta are bani,nu stiu cum sa mai procedez cu un asemenea nesimtit,am propus proba cu martori,dar pana acum se trage doar de timp,a-si vrea sa stiu daca pot sa ma opun impotriva expertizei,considerind
doar o tragere de timp,avocatul lui vrea sa insinueze ca inundatiile s-au produs din cauza defectiunii coloanei ,care este parte comuna,si sustin ca el a vrut sa schimbe de mult dar eu n-am fost de acord ,cea ce este o minciuna,inundatia nu a fost provocata de coloana ,ca atunci inundatia ar fi permanenta.
ultima inundatie s-a petrecut in vara lu 2008,am avut deja pana acum un paste,un craciun ,un revelion cu zugraveala distrusa si acum de paste sa fie la fel,pierzand timpul cu expertiza,oricum la el nu se poate observa nimic toata intalatia fiind sub gresie si faianta
Cel mai recent răspuns:
MYRA CIMPEAN , Avocat
09:56, 30 Martie 2009