Buna ziua!
Ieri am achizitionat o tableta cu contract pe 2 ani pentru abonamentul de internet.Ajungand acasa si punand tableta in functiune am constat ca se incinge foarte rau si sonorul este foarte slab,deci nu sunt multumita de calitatea ei.exista posibilitatea returnarii produsului avand in vedere existenta contractului de abonament pe 2 ani?Nu vreau schimbarea produsului deoarece am banuiala ca este un viciu de vafbricatie(aceasta fiind oferita gratis conditionata fiind de abonament).Se poate rezilia contractul?nu au trecut nici 24 ore.
Nu se poate rezilia contractul in prima faza.
Legea 449/2003 privind garantiile instituie o ordine legala a masurilor reparatorii:
1. Reparare defectiuni
2. Nu e posibila repararea, inlocuirea produsului
3. Nu sunt posibile nici repararea, nici inlocuirea, rezilierea contractului si restituirea banilor.
Abonament telefonie
Tina22
Buna ziua! Am un abonament de telefonie mobila pe 2 ani, mai am un an de zile. Pot renunta la abonament fara sa plătesc restul abonamentului pana la ... (vezi toată discuția)
Defectiune frane!
corinteanu
buna ziua!
am cumparat o masina direct de la dealer in decembrie 2009 iar in martie 2010 s-a produs o defectiune la sistemul de franare, iar la service i-au ... (vezi toată discuția)