avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 860 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Am cumpărat o tabletă de 3 luni și a fost trimisă ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Am cumpărat o tabletă de 3 luni și a fost trimisă în service ...

Am cumpărat o tabletă de 3 luni și a fost trimisă în servise de 3 ori,iar acum să stricat din nou.Nu aș putea să renunț la ea, și să-l mi de-a banii înapoi,sau pot să trimită la servise la nesfârșit timp de 2 ani?
Cel mai recent răspuns: BogdanGri , utilizator 09:49, 27 Ianuarie 2025
Buna ziua

Conform legii 449/2003, aveti dreptul sa cereti banii inapoi daca defectiunea nu este minora si produsul nu a fost reparat sau inlocuit in termen de 15 zile de la data cand ati informat vanzatorul asupra defectului. Termenul este exprimat in zile calendaristice si, conform codului civil prima si ultima zi nu se iau in calcul. De asemenea daca ultima zi pica intr-o zi nelucratoare termenul se prelungeste pana in prima zi lucratoare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate refuza un produs din garantie si sa cer banii platiti la achizitie? CiprianP1 CiprianP1 Buna! Poate intrebarea aceasta a mai fost pusa si nu am gasit-o eu, imi cer scuze anticipat. Am un produs achizitionat din Martie 2023. Se da urmatoarea ... (vezi toată discuția)
Produs cumparat acum un an, trimis de 3 ori in service si tot defect este ContSters307758 ContSters307758 Buna ziua, Am o tableta cumparata acum un an si pana acum a fost trimisa in service de 3 ori. In continuare am aceleasi probleme cu ea.Rrevine din service, ... (vezi toată discuția)
Garantie produse natalia1961 natalia1961 Buna ziua! -Va rog sa-mi spune-ti daca,conform legii pot solicita inlocuirea uni produs in termen de garantie ,este vorba despre o tableta care,intr-o ... (vezi toată discuția)