avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 800 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Parcare in fata blocului
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Parcare in fata blocului

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati si pe mine in legatura cu legislatia si documentele necesare privind un loc de parcare in fata blocului pe care as dori sa concesionez precum si pasi care trebuie facuti.
Am cautat pe internet dar nu am gasit nimic concret.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:37, 29 Octombrie 2013
Daca spatiul de parcare apartine domeniului public,solicitati initial incheierea de concesiune la serviciul specializat din primarie
Conditionat de reglementarile locale,posibil sa vi se solicite acord din partea asociatiei de proprietari
Pentru beneficierea si concesionarea de spatiu de parcare,sunt necesare copii dupa cartea de identitate ,talon auto,CI solicitant
Daca autoritatea detine spatii libere,urmeaza initial sa elibereze autorizatia de concesiune anuala,ulterior sa dispuna instalarea semnului distinctiv care semnalizeaza ca locul respectiv de parcare este concesionat,astfel incat sa nu fie ocupat fara drept de catre alti posesori de auto

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit pe teren ce apartine alcuiva mottofreee mottofreee Zilele trecute am platit impozitele si am avut surpriza sa constat ca am platit si impozitul pe locul de parcare inchiriat de la primarie ! Daca tot am platit ... (vezi toată discuția)
Imi este luat locul de parcare de catre un magazin obiweb obiweb S-a construit un hiper market langa blocule meu unde se afla si parcarea blocului. Am inteles ca primele 4 locuri de langa magazin vor fi luate de magazin in ... (vezi toată discuția)
Loc de parcare pe cota parte indiviza. irishkai irishkai Buna ziua, Va rog sa ma ajutati. Am cumparat un apartament in 2014, in contract de vanzare cumparare scrie ca am cota parte indiviza, Asociatia de proprietari ... (vezi toată discuția)