avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 206 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Accident cu victima din culpa ei, schimbare declaratie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Accident cu victima din culpa ei, schimbare declaratie

Buna ziua,am avut un accident,am acrosat usor un pieton care trsnversa pe rosu,imediat am oprit am sunat la 112 a venit un echipaj al politiei si unul al ambulantei,ea(fiind femeie) a refuzat ambulanta,spunand dupa plecarea ambulantei sa o duc eu la urgenta floreasca,am duso si acolo a declarat ca a cazut pe scari trasa de caine,ea spunand ca nu vrea sa-mi faca rau dar vrea bani,am vazut radiografiile nu avea fractura avea ceva pe la ligament,ia pus puciorul in ghips si am duso acasa,dupa aceea am fost la udriste si mi-am declara accidentul,nu ne-am inteles la bani si dupa 6 zile si-a schimbat declaratia ca a fost lovita de masina,si-a scos un certificat legal de la iml cu 55 de zile ingrijire medicala,ce mi se poate intampla ?mentionez ca eu am si un martor pe care polotia inca nu la audiat,va rog sa imi spune-ti care ar fi rezolvarea
Cel mai recent răspuns: close , utilizator 13:39, 29 Octombrie 2013
Buna ziua.
Dansa a dat declaratie mincinoasa. In plus, la locul accidentului s-a deplasat un echipaj al politiei si au intocmit un proces verbal. Cititi acel document si vedeti ce este trecut.

Politia nu a audiat acel martor pentru ca nu s-a depus plangere impotriva d-voastra. Dansa ar putea sa depuna o plangere impotriva d-voastra, sa citeze si martori care sa-i sustina declaratia.
Dansa a depus plagere am fost chemat la politie si urmeaza sa fie sa ma impac cu ea fie sa ajungem in instanta.ea a depus o plangere penala inpotriva mea,dosarul a fost trimis la parchet si dupa acea inapoi la politie,am dat prima declaratie in ziua accidentului si a 2 a cand mau sunat cei de la politie am fost si cu masina sa favut poze masina nu are nici o dauna
Daca sustineti ca totul este asa cum ati declarat, in plus aveti si martor care poate sustine cele declarate, nu vad pentru ce sa ajungeti la o intelegere. Ar insemna sa va admiteti vina. Daca va face demersuri pentru a va actiona in instanta, va trebui sa sustina cu probe si martori cele declarate.
Ea acum sustine ca are martori si ca a trecut pe verde cu toate ca prima oara a recunoscut la locul accidentului echipajului de politie ca trecut pe rosu cat despre martori probabil sunt mincinosi deoarece ea imediat dupa accident nu a vb cu nimeni ea este mai de etnie asa,daca ajung in instanta si se constata ca ea este vinovata dar are acele 55 zile de ingrijire medicala care credeti ca ar fi decizia?
In instanta totul se bazeaza pe probe, marturii. Sa urmariti, vor citi si alte persoane, atat cei care s-au confruntat cu situatii asemanatoare, cat si avocati si veti primi poate ceva mai concret. Pana atunci, nu va preocupati..doreste doar sa va intimideze pentru a ajunge la o intelegere. Daca stiti ca nu a fost vina d-voastra si puteti proba toate acestea in instanta, nu aveti pentru ce sa va ingrijorati.
Va doresc succes!

Alte discuții în legătură

Suspendare permis alinailiescu89 alinailiescu89 buna ziua. sotul meu a fost sanctionat cu suspendarea permisului pentru trecerea pe rosu a semaforului, lucru neadevarat. au fost cam 5 infatisari pana acum ... (vezi toată discuția)
Politai incompetenti sau mituiti? cirstea simona cirstea simona In seara zilei de 09 octombrie, intr-o intersectie semaforizata, un sofer a intrat pe rosu si m-a izbit in plin, eu am intrat regulamentar pe verde. O masina ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala - martorul meu poate fi acuzat de marturie mincinoasa? marius00 marius00 Mi-a fost retinut permisul pentru trecerea pe culoarea rosie! Eu am vazut ca era galben! I-am actionat in judecata! Eu am si un martor care era cu mine in ... (vezi toată discuția)