Mi-a fost retinut permisul pentru trecerea pe culoarea rosie! Eu am vazut ca era galben! I-am actionat in judecata! Eu am si un martor care era cu mine in masina!
Intrebare: Politia rutiera sa prezinta la proces? Poate aduce probe video de pe camerele de supraveghere montate pe strada? Iar in caz ca pe acestea se vede ca am trecut pe rosu,martorul poate fi acuzat de marturie mincinoasa ori se pierde procesul si asta este tot?
SPR nu se prezinta la proces
Eventual,daca instanta solicita ,poate dispune prezentarea de probe
Martorul in rare situatii poate fi acuzat de marturie mincinoasa;exista situatii frecvente in care martorul consemnat in PV nici nu are stiinta despre fapta sau despre circumstantele in care a avut loc constatarea si consemnarea contraventiei
Martorul nu este consemnat in PV. L-am consemnat eu in contestatie si am solicitat sa fie audiat pentru ca era cu mine in masina! Si martorul si eu am vazut ca nu am trecut pe rosu! Daca totusi se aduc probe care sa arate ca intr-adevar am trecut pe rosu,martorul poate fi acuzat?
Trecere pe rosu
vladVaduva
In decursul zilei de joi 23 septembrie , am fost oprit de catre un echipaj de politie cu motivul ca am trecut pe culoarea rosie a semaforului . In primul rand ... (vezi toată discuția)