avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1331 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Contract profesie liberala
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Contract profesie liberala

Buna ziua,

M-ar interesa pentru o profesie liberala daca:

- organismul de acreditare in domeniu are dreptul de a impune un anumit model de contract de prestari servicii (in ceea ce priveste continutul) ?

- se pot aduce modificari continutului unui contract publicat in Monitorul Oficial de catre organismul de acreditare cu mentiunea "contractul de prestarii servicii ....are forma prevazuta in anexa"?Clauzele unui astfel de contract pot fi modificate de catre prestatorul de servicii in functie de necesitati si de detaliile negociate cu beneficiarul serviciilor?
Ultima modificare: Marți, 29 Octombrie 2013
Andreea71, utilizator

Alte discuții în legătură

Cum se intocmeste contract de prestari servicii - servicii multiple laurentiu1990 laurentiu1990 Buna ziua, am o societate comerciala si as dori sa realizez un contract intre societatea mea (Furnizor) si societatea unei alte persoane (Beneficiar). ... (vezi toată discuția)
Curs oferit de ong Adela Popa Adela Popa Buna ziua, Intrebarea mea ar fi daca un ONG poate sa ofere cursuri de formare fara a avea acreditare ca furnizor de formare. ONG-ul pe care il conduc are in ... (vezi toată discuția)
Clauza ptr contract de prestari servicii Drav3n Drav3n Doresc sa stiu unde pot gasi un model de clauza pe care sa o inserez intr-un contract de prestari servicii prin care eu Beneficiarul sa il oblig pe Prestator ... (vezi toată discuția)