avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1025 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Clauza ptr contract de prestari servicii
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Clauza ptr contract de prestari servicii

Doresc sa stiu unde pot gasi un model de clauza pe care sa o inserez intr-un contract de prestari servicii prin care eu Beneficiarul sa il oblig pe Prestator sa imi acorde o prioritate fata de celelalte comenzi. Ca o mentiune, prestatorul va presta servicii la sediul meu, ii ofer un spatiu in care va efectua si alte lucrari ptr alte firme. Doresc ca prin contract sa il oblig sa imi acorde prioritate la preluarea unei comenzi, precum si o clauza prin care sa ii ofer stocul de materii prime necesare care momentan se afla in gestiunea mea.
Cel mai recent răspuns: madalyna , utilizator 15:49, 13 Martie 2006
Vezi legea concurentei, caci s-ar pute ca acesta clauza sa aduca atingere prevederilor cuprinse in ea...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Clauza de neconcurenta intr-un contract de prestari servicii maria83 maria83 buna ziua, am si eu o intrebare : poate fi inserata o asemenea clauza intr-un contract de prestari de servicii incheiat intre un SRL si o PFA? sau aceasta ... (vezi toată discuția)
Contract de colaborare intre 2 societati Papp Cristina Carmen Papp Cristina Carmen Buna ziua! As dori sa fac un contract intre 2 societati comerciale si as avea nevoie de ajutor in vederea incadrarii sale juridice. Una din societati are ... (vezi toată discuția)
Productie sau servicii ilsssa ilsssa firma cod caen 7311- Activitati ale agentiilor de publicitate, asociat unic fara salariati - printarea de carti de vizita+flyere pt clienti, este ... (vezi toată discuția)