avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1032 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Declaratie fond de mediu
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Declaratie fond de mediu

AM ACHIZITIONAT UN UTILAJ DIN ELVETIA , DIFERENTA DIN DECLARATIA VAMALA INTRE GREUTATEA BRUTA SI CEA NETA ESTE 3000KG (CONSTAND IN PALETI DE LEMN SI FOLIE). PENTRU ACEASTA AM OBLIGATIA DEPUNERII DECLARATIEI LA MEDIU CF OG196/2005?
DACA ACESTE CANTITATI VOR FI FI VALORIFICATE PRIN RECICLARE LA O SC , SUMA REZULTATA DE PLATA IN IANUARIE ANUL URMATOR VA FI MAI MICA. FACTURA VA IN REGIM DE TAXARE INVERSA?

Alte discuții în legătură

Declarare ambalaje importator marfuri carmenbn carmenbn O SC importa consumabile sanitare.Ele vin ambalate in cutii de carton, care nu se distrug sau arunca, ci se folosesc mai departe pt.a le trimite clientilor (cu ... (vezi toată discuția)
Legislatie paleti si europaleti-cum ii achizitionez si cum ii vand? elena6ro elena6ro Buna ziua, Societatea noastra doreste sa achizitioneze de la persoane fizice si/sau juridice paleti si europaleti second hand si apoi sa ii vanda spre ... (vezi toată discuția)
Facturare lemn de foc mariocos mariocos buna ziua, va rog daca este posibil sa-mi dati un raspuns mai detaliat . sunt o intreprindere individuala si am posibilitatea sa fac export de lemn de foc ... (vezi toată discuția)