avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită EXECUTARE SILITA PT DATORII NEPLATITE
Discuție deschisă în Executare silită

EXECUTARE SILITA PT DATORII NEPLATITE

AM PRIMIT O HARTIE DE EXECUTARE SILITA CA IN TERMEN DE O ZI(O ABERATIE) SA PLATESC DATORIA DE LA O BANCA! MENTIONEZ CA NU AM SERVICI SI AM UN APARTAMENT CU SOTIA ,NUMAI EA LUCREAZA! EXISTA PERICOLUL SA PIERD CASA,COPROPRIETAR FIIND? POATE SOTIA SA PREIA DATORIA SI SA FACA ESALONARE LA PLATA CU EXECUTORUL?DATORIA FIIND DE 14700 LEI.
Cel mai recent răspuns: clautugui , utilizator 19:46, 29 Octombrie 2013
In primul rand, termenul de o zi este termenul stabilit de Codul de procedura civila. Apoi...daca datoria este a dvs personala, apartamentul nu poate fi scos la vanzare in intregime, ci doar cota dvs din dreptul de proprietate, dupa o prealabila partajare a bunului comun in instanta, la cererea creditorului (a bancii). Daca datoria este comuna, deci si dvs si sotia ati incheiat contractul cu banca, atunci apartamentul se poate executa prin vanzare.
Esalonarea platii nu trebuie sa fie acceptata de executor, ci de banca, daca banca nu este de acord, executorul nu poate accepta din partea dvs un asemenea angajament.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Renuntare la mostenire dupa dezbaterea succesiunii cristibelciu cristibelciu Hristos a inviat ! Avem urmatoarea speta: tatal decedat in 2005,ramas un apartament, mama si 2 copii. Se dezbate mostenirea pentru toti 3 imediat dupa deces. ... (vezi toată discuția)
Executare silita ContSters258302 ContSters258302 Buna ziua, in scurt timp ma voi trezi cu executorul la usa pentru a recupera de la mine o suma , in urma unui proces ,pe care l-am pierdut.Intrebarea mea ... (vezi toată discuția)
Executare silita apartament Dan4 Dan4 Buna seara, In anul 2011, ca multi alti romani, am luat un credit, pe care, ulterior, nu am mai reusit sa il platesc. La acel moment nu aveam bunuri si nu ... (vezi toată discuția)