avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1092 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... semnare contract auto
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

semnare contract auto

buna ziua, am o intrebare, am achizitionat un autovehicul adus din strainatate neimatriculat ro, si de la cine am cumparato nu avea contract cu strainul decat mi-a dat un formular in alb de contract strain pe care la-m completat eu si la-m semnat si la vanzator si la cumparator intre mine si strain direct, pt a putea obtine autorizatie circulatie numere rosii, de ce pot fi acuzat daca se descopara, mentionez ca sunt des intalnite asemenea cazuri pe la birouri de copiat acte
multumesc
Cel mai recent răspuns: ralukutza , utilizator 16:12, 29 Octombrie 2013
Buna ziua,In general nu are cum sa se afle ca a-ti semnat dvoastra contractul.Daca a-ti luat nr.proviz.si nu v-au zis nimic nici de aici in colo nu o sa aveti probleme.Stati fara grija.O zi buna

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Circulatia cu numere provizorii expirate iancu_madalina iancu_madalina Buna ziua. Am si eu o intrebare. Daca am avut permisul suspendat pe 90 de zile din cauza ca am umblat cu un autoturism cu placute de inregistrare expirate pot ... (vezi toată discuția)
Numere provizorii, apoi numere vechi - legalitate rin82 rin82 Buna ziua as vrea sa va intreb si eu ceva ,eu miam scos numere provizorii de doua ori iar dupa aceia nu am mai mers sa-l scot si pe al treilea si miam pus ... (vezi toată discuția)
Fostul proprietar vrea sa-mi ia automobilul Vasile101 Vasile101 In urma cu o luna am cumparat un automobil. Proprietarul mi-a spus ca face un contract intre mine si vanzatorul din strainatate si ca proprietarul inscris in ... (vezi toată discuția)