avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale vanzare bauturi "bere"?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

vanzare bauturi "bere"?

pt a vinde bautura "bere" alceva nu intr-un cafe internet ce autorizatie trebuie..

Precizez ca am codurile caen 7133 pt servici internet si 5540 pt bar activate pe certificatul constatator "Prezentul certificat constatator atesta ca s-a inregistrat declaratia pe propia raspundere conform firma indeplineste conditiile de functionare , pt activitati declarate incadrate in clasa CAEN 5540 BARURI SI 7133 INCHIRIEREA ECHIPAMENTELOR DE BIROU INCLUSIV A CALCULATOARELOR..

Este de ajuns pe a servi Bere in acel cafe..?

ms mult
Cel mai recent răspuns: Sorin Susca , Consilier juridic 07:08, 30 Martie 2009
Este suficienta aceasta declaratie pentru ineperea activitatii, ulterior urmand sa obtineti autorizatie sanitara de la institutia aferenta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua alin1980 alin1980 pt a vinde bautura \"bere\" alceva nu intr-un cafe internet ce autorizatie trebuie.. Precizez ca am codurile caen 7133 pt servici internet si 5540 pt bar ... (vezi toată discuția)
Cod caen 5610 sau 5630???????? lore_leyy lore_leyy Buna seara! Am o mare problema ............ Firma F are ca domeniu de actitate ,activitati ce se incadreaza la cod CAEN 5610-restaurante.....mai precis este ... (vezi toată discuția)
Cod caen 4799 mihaeladumitru mihaeladumitru avand codul caen4799 trecut in certificatul constatator, pot vinde bere la dozator, in pahare de plastic? magazinul e mixt. (vezi toată discuția)