avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 429 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Plata CASS
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Plata CASS

Anul trecut am participat cu sotia la referendum si la alegeri in comisiile respective. Pentru banii pe care I-am primit au fost retinute la sursa toate contributiile. Sotia nu lucreaza si este coasigurat la mine . Astazi a mers la CASS si I s-a spus ca trebuie sa plateasca 596 lei contributii pentru 680 lei primiti din cele 2 activitati iar eu 47lei. Este normal asa ceva, in conditiile in care nu ne-a informat nimeni la acea data despre acest aspect, pentru ca nimeni normal la cap nu ar fi mers daca ar fi stiut despre ce este vorba si mai ales ca am fost informati ca totul se retine la sursa si chiar asa a fost? Ce se intampla daca nu le platim?

Alte discuții în legătură

Cass - asigurat sau coasigurat? balisdanconstantin balisdanconstantin Buna ziua ! In ultimi 5 ani am o perioada de 16 luni in care nu am platit .Cit trebuie sa platesc ? Asigurat sau coasigurat? sotiia mea va trebui sa ... (vezi toată discuția)
Plata cass persoana fizica COSTELBADESCU COSTELBADESCU Buna seara ! In urma platii asigurarilor de sanatate pentru anul 2017 la sectia financiara, am mers la OPSNAJ pentru a fi luat in evidenta. Am fost ... (vezi toată discuția)
Modificari legislative 2016 SALLAY CATALINA SALLAY CATALINA Buna ziua ! Va rog raspuns concret: - Ce cota de impozit pe dividende platim cu 01.01.2016 - 16% sau 5%? - Administratorul este pensionar, pensie peste 1000 ... (vezi toată discuția)