avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1192 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Avocat la firma in insolventa
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Avocat la firma in insolventa

Sunt un avocat mai nou in activitate si ma aflu in urmatoarea situatie
Cab. indiv. de av. reprezint o societate in insolventa la instantele de judecata. firma X
Acelasi patron a deschis o firma noua Y si care incheie diferite contracte cu firma X pentru a o putea salva
Problema este urmatoarea
a) contractul meu de reprezentare este pe firma X in insolventa - la instanta
b) factura si chitanta este pe firma Y cea noua
deoarece firma X nu are sa-mi dea bani fiind in insolventa. Este bine? ca mie nu prea mi se pare.#-o si cum pot rezolva problema? Deja am taiat chitanta si factura in numele firmei noi
- X-(deci contract cu X si factura cu Y...of...of..X-(X-(
Cel mai recent răspuns: jungla , utilizator 20:09, 30 Octombrie 2013
Cu un contract de preluare datorie, ati putea rezolva problema.
MULTUMESC....cred ca m-ati salvat...mii de multumiri

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Creanta unei firme preluata de o noua firma robertdrilea robertdrilea Buna ziua, Ma lovesc de urmatoarea situatie: Firma X Srl are o datorie ramasa din 2010. Momentan am aflat ca aceasta firma se afla in procedura de faliment ... (vezi toată discuția)
Posibilitate de anulare contract de v-c patitul 2 patitul 2 Buna ziua, Am o intrebare destul de delicata. Si adica , daca trei perzoane fizice \"X\" ,\"Y'' si ''Z'' (dezvoltatori imobiliari se apuca de construit un ... (vezi toată discuția)
Factura restanta neplatita Domitian Domitian Buna ziua firma X a emis factura in valoare de 24000 lei...catre firma Y .Firma Y plateste in prima luna 3 chitante in valoare de 5500 lei.Ramine o restanta de ... (vezi toată discuția)