avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... cerere de executare silita
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

cerere de executare silita

buna seara. am o cerere de executare impotriva ANRP din 03.04.2013,la 17.04 executorul m-a instintat ca instanta a respins ca neintemeiata cererera de executare silita si ca am drept de apel in 5 zile.mentionez ca am dispozitie de la primarul general din 2011 in urma unei hotarari deinitive si irevocabile.executorul mi-a formulat o cerere de apel prin care solictam sa admita apelul si avand invedere absenta oricarei motivarii in fapt si de drept si admiterea incuvintarii silite.neavand avocat am depus cererea de apel si la .07 04 am primit citatia ca sunt chemat in 22 08 la judecata si daca prin neprezentarea partilor judecata se face in lipsa daca acest lucru se face in scris.neavnd avocat am facut o cerere de judecare in lipsa neprezentunduma la judecata.intre timp sa schimbat termenul de judecata dar nu am mai facut alta cerere de judecre in lipsa,si astazi am primit urmatoarea comunicare tribunalul fata de lipsapartilor la strigarea pricinii si avand in vedere ca niciuna dintre parti nu a solicitat judecarea cauzei in lipsa,in baza art.411alin.1 pc.2noul cod procedura civila.tribunalul va suspenda judecata apelului,astfel ca; dispune in baza art.411 alin.1pct2 suspenda judecata apelului. cu recurs pe perioada suspendarii,la instanta ierarhic superioara. nu stiu ce inseamna si as dori sa stiu daca poate sa ma ajute cineva ,cat ar costa sa ma reprezinte .va multumesc.
Cautati : www.avocatnet.ro/content/con...

si aplicati filtrul pentru a selecta avocati din judetul dvs.

Contactati avocatul ales, stabiliti o intalnire, si asa veti afla si care este onorariul solicitat.

Onorariul este confidential si se stabileste de catre avocat pentru fiecare caz in parte, raportandu-se la complexitatea cauzei, volumul de munca necesar pentru rezolvarea acelei cauze, experienta avocatului in domeniu, timpul alocat de acesta pentru rezolvarea cauzei dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apel suspendat conform art. 411, alin. (1), pct. 2 c cod procedura civila TF2017 TF2017 Buna ziua , in urma divortului a fost bagat apel la tribunal si sa dat decizia ; În temeiul aer. 411 alin.(1) pct. 2 C. proc.civ. dispune suspendarea ... (vezi toată discuția)
Litigii de munca dointza dointza Bună seara va rog sa îmi spuneți ce se intampla? Când e afișat la un proces :\"242 c.pr.civ Solutia pe scurt: Suspendă judecarea cauzei in baza disp ... (vezi toată discuția)
cu recurs pe durata suspendării Roman85 Roman85 • DOSAR NR. 39782/3/2015 R O M A N I A TRIBUNALUL BUCURESTI SECTIA A IV A CIVILA ÎNCHEIERE ŞEDINŢA PUBLICĂ DIN DATA DE 25.04.2016 TRIBUNALUL ... (vezi toată discuția)