avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 764 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... recuperare taxa auto din 2012
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

recuperare taxa auto din 2012

Vreau sa stiu daca s-a schimbat ceva in privinta metodei de recuperare a taxe pana la 01.01.2013.
Se depune dosar la tribunal si iti angajezi avocat sau nu mai este nevoie?......dosarul deja depus va fi solutionat.

Multumesc!

Alte discuții în legătură

Recuperare taxa auto kamira kamira in anul 2009 am achitat taxa si doresc sa o recuperez. Am platit-o la sectorul 1 Bucuresti. De 2 ani mi-am schimbat domiciliul in alt judet. Intrebarea mea ... (vezi toată discuția)
Problema dosar rezolutiune antecontract - taxa judiciara de timbru majorata, declinare de competenta iuliax iuliax Buna ziua. Inainte de toate vreau sa le multumesc tuturor celor care imi vor raspunde.Problema mea este urmatoarea: In noiembrie 2011 am achitat un avans de ... (vezi toată discuția)
Taxa timbru aleius aleius Buna ziua, trebuie sa depun un dosar pt. recuperarea unei creante.Cat este taxa de timbru?In ianuarie am depus alt dosar si am platit 39 lei.S-a ... (vezi toată discuția)