in anul 2009 am achitat taxa si doresc sa o recuperez. Am platit-o la sectorul 1 Bucuresti. De 2 ani mi-am schimbat domiciliul in alt judet. Intrebarea mea este daca trepuie sa depun cererea de restituire taxa catre Administratia Finantelor acolo unde am platit-o sau pot sa o depun unde am domiciliul? Dupa ce voi primi raspunsul de la Administratia Finantelor, bineinteles negativ, unde voi putea depune dosarul - la tribunalul din Bucuresti sau unde am domiciliul? Daca va trebui in Bucuresti, poate sa depuna altcineva cererea si dosarul sau va trebui sa ma duc personal?
la tribunalul bucuresti si prin posta cu confirmare de primire daca nu se poate personal ,competent este ribunalul buc ,dar cu parere de rau termenele sunt foarte lungi ....bafta
multumesc pentru raspuns. Intelesesem ca in privinta termenelor s-a mai schimbat cate ceva dar se pare ca nu. Aveti idee cam cat dureaza termenul la Bucuresti? Se rezolva inca de la primul termen sau se dau amanari? Oare pot solicita ca dosarul sa fie solutionat la tribunalul de care apartin cu domiciliu?