avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 765 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Schimbare sediu firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Schimbare sediu firma

buna ziua,am un srl de un an am schimbat sediu social al firmei,dar pana acum sediul fiscal nu s a modificat chiar daca am anuntat noul sector si am depus formulare in acest sens.culmea acum 3 luni vine notificare de la anaf ca sediul fiscal nu corespunde cu cel social si sa fie schimbat de la ei daca nu comunicam care este cel dorit ,va intreb chiar poate sa dureze peste un an schimbare sediu fiscal,si daca se schimba si am platit impozit la sediu fiscal vechi este o problema?multumesc

Alte discuții în legătură

Schimbare locatie sediu social sandeldaniel sandeldaniel Am realizat schimbarea de sediu social al firmei din sectorul 4 in sectorul 2. De la Registrul Comertului am primit noul certificat de inregistrare, ... (vezi toată discuția)
Adresa comunicare acte de catre anaf in caz de schimbare sediu social eugen82 eugen82 Am schimbat sediul social al firmei la reg.comertului anul acesta in martie. Imediat am depus 050 la administratia sectorului unde se afla noul sediu. La ... (vezi toată discuția)
Schimbare sediu social lidiao lidiao S-a schimbat sediul firmei din 2012 la reg.comert, dar nu s-a depus formular 050 la Anaf, astazi s-a aflat in urma scoaterii cert.constatator ca sediul e pe ... (vezi toată discuția)