Am realizat schimbarea de sediu social al firmei din sectorul 4 in sectorul 2. De la Registrul Comertului am primit noul certificat de inregistrare, certificate constatator pentru sediu si coduri CAEN si rezolutia. Cand am depus dosarul la Registrul Comertului, printre formulare si declaratii, am completat si o cerere inregistrare la ANAF - anexa 2.
Intrebarea mea este : mai trebuie sa ma duc la ANAF sector 2 pentru vreo declaratie, formular, cerere ?
Stiu ca trebuie sa merg acolo sa iau un nou Registru unic de control pentru noul sediu social.
Multumesc.
Multumesc ptr răspuns. Am fost azi la ANAF sec 2 si nu se mai depun declarații, formulare .... doar o cerere, completată de mână, prin care se solicită un nou ”cod TVA” ptr noul sediu social, o delegație + copie C I, și vechiul ”cod TVA” în original (sau certificat de înregistrare fiscală în scop de tva). Toate aceste demersuri le voi face după ce se finalizează transferul de la ANAF sec 4 la ANAF sec 2 (mi-au comunicat aceasta dată când voi merge din nou acolo).
Schimbarea sediului
fifi58
firma platitor de tva, cu cifra de afacere pe anul 2016 deja peste plafonul de 100000 euro , cu toate impozitele platite la zi intentioneaza sa schimbe sediul ... (vezi toată discuția)